MOA package missing classes(?)

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

MOA package missing classes(?)

José Heitor
Hi,

I installed the MOA package for Weka with no reported errors, but when
attempting to choose a stream-type class in the Generate operation, I see an
empty pull-down list...

<https://weka.8497.n7.nabble.com/file/t7061/Screenshot_20200210_200816.png>

I have tried Weka 3.8.4 and 3.9.4 - the same result.

Any suggestions?



--
Sent from: https://weka.8497.n7.nabble.com/
_______________________________________________
Wekalist mailing list -- [hidden email]
Send posts to: To unsubscribe send an email to [hidden email]
To subscribe, unsubscribe, etc., visit
https://list.waikato.ac.nz/postorius/lists/wekalist.list.waikato.ac.nz
List etiquette: http://www.cs.waikato.ac.nz/~ml/weka/mailinglist_etiquette.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: MOA package missing classes(?)

mcbenly
I was having an issue with newer versions too.

Try installing Weka 3.7.13 and MOA 1.0.2 (you can select older version from
package or download older version of MOA from web and install through Zip
file in package manager)

Let me know if that works?


Thanks, Ben



--
Sent from: https://weka.8497.n7.nabble.com/
_______________________________________________
Wekalist mailing list -- [hidden email]
Send posts to: To unsubscribe send an email to [hidden email]
To subscribe, unsubscribe, etc., visit
https://list.waikato.ac.nz/postorius/lists/wekalist.list.waikato.ac.nz
List etiquette: http://www.cs.waikato.ac.nz/~ml/weka/mailinglist_etiquette.html